BonjourFoto.nl

Uitgelicht: Triggertrap Mobile

De Triggertrap Mobile is niet alleen een leuk fotografisch hulpmiddel, maar bovendien een geweldig leuke gadget. Door zijn lage prijs ook nog eens een geniaal cadeau-idee. Iedereen met een Android telefoon of tablet of een Apple iOS telefoon / tablet kan ermee werken.

Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar, die elk met een ander kabeltje geleverd worden. Ieder kabeltje past op een serie camera’s.

Een demo video:

 

trigger trap on wood background

Maar is het wat? Hieronder een aantal links naar willekeurige reviews op internet. Kijk, lees en oordeel zelf!

ePhotozine

ephotozine

In deze review op ePhotoZine prijst de reviewer de vele mogelijkheden, de mooie resultaten en gebruikersvriendelijkheid.

Eindoordeel: 4.5 / 5 sterren

Trusted Reviews

In deze review op Trusted Reviews wordt de Triggertrap Mobile eveneens beloond met een hoge waardering. De reviewer is erg tevreden en ziet in de Triggertrap een serieus alternatief voor andere camera-afstandsbedieningen voor een fractie van de prijs. De opmerkingen met betrekking tot de Android versie zijn inmiddels achterhaald: de Android app is nu net zo goed als de iOS app.

Eindoordeel: 4.5 / 5 sterren

Imaging Resource

In deze review op Imaging-resource.com is de reviewer vooral heel blij met de lol die je met de Triggertrap kunt hebben: “Mainly it’s just fun. Lots of fun. More fun than we’ve ever had with a shutter.”

TheHDRimage

Peter Tallone heeft in deze review op zijn site over HDR fotografie logischerwijs vooral de functies bekeken om HDR-foto’s te maken.

HDR-fotografie is een techniek waarbij meerdere foto’s, elk met een andere belichting, softwarematig over elkaar heen worden gelegd om zo een foto met een enorm dynamisch bereik te krijgen. Hij maakte hiermee onder andere deze foto. Ook is hij erg positief over de langesluitertijd-functies. Hiermee maakte hij onder andere deze foto. Zijn oordeel: een geweldig apparaat, zeker voor de prijs.

Eindoordeel: highly recommended

Overtuigd?

Je vindt de Triggertrap sets hier op BonjourFoto.nl!