BonjourFoto.nl

Nieuw: opnametafel-set met LED verlichting

We hadden natuurlijk al een tijdje opnametafel-sets compleet met bijpassende verlichting, zodat je dit niet meer zelf bij elkaar hoeft te scharrelen. Maar deze zijn allemaal gebaseerd op spaarlamp-technologie, om de prijs zo laag mogelijk te houden – en productfotografie dus bereikbaar voor iedereen.

Maar studio-LED-lichtpanelen zijn nu voordelig genoeg geworden zodat deze voor iedereen bereikbaar zijn, van ZZP-er tot MKB.

Daarom hebben we nu ook een kant-en-klare opnametafel met LED verlichting in het assortiment. De BFS-RX3 set wordt geleverd met tafel, tafeldiffuser (het ‘dakje’), twee stuks bovenverlichting en een groter paneel voor de onderverlichting. Het mooie is dat deze lampen dimbaar zijn, zodat je de hoeveelheid licht precies kunt regelen.

Maar wat wij het belangrijkste vinden, de gebruikte LED-panelen van Falcon Eyes hebben een CRI waarde van 95. Dit betekent dat het licht buitengewoon natuurgetrouw is zonder waarneembare kleurzwemen, waarbij het licht kan neigen naar bijvoorbeeld groenig of roze. Als je een opnametafel-set zoekt voor uiterst accurate reproductie van kleuren, dan moet je dus deze set hebben!

Je vindt hem hier: Falcon Eyes BFS-RX3 Opnametafel Set met LED-Verlichting