Bedrijfsinformatie

Bonjour Media is een snel groeiende online retailer met webshops in diverse marktgroepen. De focus ligt op goede productinformatie, uitgebreid en deskundig advies en een breed en diep assortiment.

Daarnaast verzorgt Bonjour Media op kleine schaal automatiserings- en multimediaprojecten voor bedrijven en particulieren.

Een korte historie

WebsitesIn 2008 zijn we begonnen als freelance webdesign en audiovisueel productiebedrijf. Het hoofddoel was om totaalpakketten op maat te leveren, van hosting tot support, het integreren van multimedia, contentproductie, zoekmachine optimalisatie en het verzorgen van advertentiecampagnes.

WebshopsIn de zomer van 2010 werd de eerste webshop (Camerafilterstore.nl) gelanceerd als testplatform en pilot voor toekomstige projecten. Het onmiddellijke grote succes van deze webwinkel zorgde voor een verschuiving van focus, namelijk een nadruk op het ontwikkelen en exploiteren van webwinkels in eigen beheer.

In het najaar van 2010 kwam Loepenshop.com er als tweede webwinkel bij. Ook deze online shop wist meteen een grote groep enthousiaste klanten te bereiken.

In de winter van 2010 werd BonjourFoto.nl gelanceerd, tot dan toe het meest omvangrijke project. Deze site is onderscheidend door een grote hoeveelheid how-to’s: artikelen waarin precies wordt uitgelegd hoe de diverse producten werken, wat de onderlinge samenhang is en wat de verschillen zijn. Kortom: niet zomaar een handvol producten in het gezicht van de bezoeker gooien, maar deze door middel van duidelijke informatie wegwijs maken.

Met die filosofie kwam in juni 2012 ook GearCase.nl online: een site vol beschermkoffers, camera- en laptoptassen en andere middelen om apparatuur en kostbaarheden veilig in te vervoeren.

In november 2013 hebben we FakeTattoo.nl overgenomen. Op deze site kunnen particulieren tijdelijke tattoos bestellen, aanpassen, tekst toevoegen of een geheel eigen ontwerp uploaden. Ook verzorgen we grote orders plaktatoeages voor zakelijke klanten voor beurzen, evenementen, giveaways etc. 

Het bedrijf was tot 31 mei 2013 een parttime bezigheid maar werd per die datum een fulltime job. Per 1 januari 2015 werken we met zijn tweeën fulltime en mag Bonjour Media met recht een familiebedrijf genoemd worden. In julli 2017 is het team uitgebreid naar 3 FTE.

Onze klanten

Klanten uit heel Europa weten ons te vinden, maar meestal wonen zij in Nederland en België. Zij waarderen de juiste en volledige productinformatie, het brede en diepe assortiment, de concurrerende prijzen, uitgebreide advies en goede aftersales service.

De vele tevreden en niet zelden terugkerende klanten bewijzen dat dit stapje extra als waardevol wordt ervaren en dat geeft een kick om het steeds mooier en beter te willen doen. Nu, en met de webwinkels die Bonjour Media in de toekomst nog gaat openen.

Adres- en bedrijfsgegevens

Bonjour Media

Bonjour Media VOF
Gavelaan 2A
9828PL Oostwold
E-mail: info@bonjourmedia.nl
KvK: 63609835
BTW: NL855313092B01
Bankrekening: NL62RABO0136436617 t.a.v. Bonjour Media te Groningen
BIC: RABONL2U