Bedrijfsinformatie

Bonjour Media VOF is gespecialiseerd in webwinkels. Hiermee bedienen we diverse markten, van fotografie en optische artikelen, tot design en drukwerk.

We onderscheiden ons met uitgebreide productinformatie, deskundig en persoonlijk advies en een breed en diep assortiment. Daarnaast verzorgt Bonjour Media op kleine schaal webdesign, media-ontwerp & e-commerce coaching voor bedrijven en particulieren.

Een korte historie

WebsitesIn 2008 zijn we begonnen als freelance webdesign en audiovisueel productiebedrijf. Het hoofddoel was om totaalpakketten op maat te leveren, van hosting tot support, het integreren van multimedia, contentproductie, zoekmachine optimalisatie en het verzorgen van advertentiecampagnes.

WebshopsIn de zomer van 2010 werd de eerste webshop (Camerafilterstore.nl) gelanceerd als testplatform en pilot voor toekomstige projecten. Het onmiddellijke grote succes van deze webwinkel zorgde voor een verschuiving van focus, namelijk een nadruk op het ontwikkelen en exploiteren van webwinkels in eigen beheer.

In het najaar van 2010 kwam Loepenshop.com er als tweede webwinkel bij. Ook deze online shop wist meteen een grote groep enthousiaste klanten te bereiken.

In de winter van 2010 werd BonjourFoto.nl gelanceerd, tot dan toe het meest omvangrijke project. Deze site introduceerde als eerste fotowinkel op internet een grote hoeveelheid how-to’s: artikelen waarin precies wordt uitgelegd hoe de diverse producten werken, wat de onderlinge samenhang is en wat de verschillen zijn. Kortom: niet zomaar een handvol producten in het gezicht van de bezoeker gooien, maar deze door middel van duidelijke informatie wegwijs maken.

Met die filosofie kwam in juni 2012 ook GearCase.nl online: een site vol beschermkoffers, camera- en laptoptassen en andere middelen om apparatuur en kostbaarheden veilig in te vervoeren.

In november 2013 hebben we FakeTattoo.nl overgenomen. Op deze site kunnen particulieren tijdelijke tattoos bestellen, aanpassen, tekst toevoegen of een geheel eigen ontwerp uploaden. Ook verzorgen we grote orders plaktatoeages voor zakelijke klanten voor beurzen, evenementen, giveaways etc. 

In 2019 lanceerden we Misterslipper.nl, een website waar je teenslippers kunt laten bedrukken en deez ook online ontwerpen.

Onze klanten

Klanten uit heel Europa weten ons te vinden. Zij waarderen de juiste en volledige productinformatie, het brede en diepe assortiment, de concurrerende prijzen en het persoonlijke advies.

In een verschralend e-commerce landschap van dozenschuivers wordt dit stapje extra als zeer waardevol ervaren, getuige onze vele blije klanten. Dat geeft een kick om het steeds mooier en beter te willen doen!

Adres- en bedrijfsgegevens

Bonjour Media

Bonjour Media VOF
Gavelaan 2A
9828PL Oostwold
E-mail: info@bonjourmedia.nl
KvK: 63609835
BTW: NL855313092B01
Bank: NL62RABO0136436617 t.a.v. Bonjour Media
BIC: RABONL2U