BonjourFoto.nl

ZAP-Service: Zoek Alternatief Product

Normaliter is steeds minimaal 95% van alle artikelen op BonjourFoto.nl direct beschikbaar, maar door de coronacrisis duurt het zeker nog tot april/mei voordat de voorraden weer enigszins op peil zijn. En wat er binnenkomt, is steeds snel weer weg.

Daar hebben we nu iets op bedacht!

Waarom een ZAP-service?

In maart 2020 was China gestopt met produceren vanwege een rigoreuze lockdown. Omdat alle fabrieken plat lagen, legden rederijen hun containerschepen voor anker om kosten te besparen. Dezelfde rederijen hebben niet snel genoeg weer opgeschaald toen China weer begon te produceren met als gevolg dat Chinese zeehavens vol staan met vracht, maar dat er geen containers zijn om het in te verschepen.

De Europese importeurs zitten nu dus met lege magazijnen. En webwinkels dus ook.

Veel klanten mailen al of er voor bepaalde uitverkochte producten echt geen alternatief te leveren is. In de afgelopen weken is het bijna altijd gelukt om iets te vinden.

Daarom gaan we dit nu proactief aanbieden! Vandaag lanceren we vandaag de Zoek-Alternatief-Product-Service of kortweg de ZAP-SERVICE.

Hoe werkt de ZAP-Service?

Als je een product ziet waar bij staat ‘in bestelling’ (dus niet direct leverbaar) en je wilt het toch graag binnen 1-2 dagen hebben, stuur een mail en we gaan kijken of we bij andere importeurs gelijkwaardige producten kunnen vinden, of uit losse componenten een set voor je kunnen samenstellen. Meestal kan het ook voor dezelfde prijs.

Hierbij kunnen we putten uit 12 jaar vakkennis en goede contacten met alle toonaangevende importeurs en distributeurs op foto- en videogebied in meerdere Europese landen.

Waarom zet je die alternatieven niet gewoon in de webshop? Een logische vraag. Daar wordt al hard aan gewerkt. Maar het is wegens het grote aantal producten ondoenlijk om binnen afzienbare tijd al die alternatieve artikelen te plaatsen met goede foto’s en uitgebreide omschrijving zoals onze klanten dat gewend zijn.

Dus wil je morgen nog aan de gang met een greenscreen?
Wil je producten fotograferen voor je webshop?
Wil je next level vlogs opnemen met goede verlichting?
Zoek je een speciaal foto/video artikel maar is het overal uitverkocht?

Laat je niet ontmoedigen door de voorraadstatus en stuur een mail, wellicht kunnen we je een leuk aanbod doen.

En last but not least: blijf gezond.