Webwinkels

Hieronder volgt een kort overzicht van onze webwinkels.

Camerafilterstore.nl

Camerafilterstore.nl is een webshop met vele soorten, maten en merken camerafilters. Dit varieert van veel verkochte filters zoals UV-filters en polarisatiefilters tot meer specialistische filters zoals grijsverloopfilters of een ster-filter.

Ook vindt u er macro voorzetlenzen en lensconverters, cameratassen, statieven, cameraflitsers en cameraflitser accessoires. De doelgroep van deze website is iedere serieuze outdoor-fotograaf, van amateur tot professional.

Loepenshop.com

Loepenshop.com

Loepenshop.com is een webwinkel boordevol loepen, van klassieke steelloupen en leesloepen tot leeslinialen, borduurloepen, zakmicroscopen en nog veel meer.

Deze loepen kunnen worden gebruikt voor lezen, navigeren, borduren, schilderen, verzamel-hobby’s, modelbouw en nog veel meer.

BonjourFoto.nl

BonjourFoto.nl

Op BonjourFoto.nl staat de fotostudio centraal. Niet alleen professionele fotografen maar ook steeds meer amateurfotograferen richten zich op studiofotografie. Met behulp van achtegronden, studioflitsers en andere accessoires kunnen al snel professionele resultaten worden bereikt. Ook vindt u er van alles voor macro- en productfotografie.

BonjourFoto biedt producten met een zeer goede prijs/prestatie verhouding waardoor het een goed startpunt is voor iedereen die serieus met studiofotografie aan de slag wil. Niet alleen vindt u er heel veel producten, maar ook veel artikelen met duidelijke uitleg over studiofotografie en toepassingen voor diverse artikelen.

GearCase.nl

GearCase.nl

GearCase.nl is een webwinkel boordevol vervoersoplossingen voor gevoelige apparatuur, instrumenten en kostbaarheden. U vindt er beschermkoffers, cameratassen, camera rugzakken, laptop tassen, tables sleeves en meer. De zeer scherpe prijzen maken dit assortiment zeer interessant voor iedereen die voordelig zijn bezittingen optimaal wil beschermen tijdens transport.

FakeTattoo.nl

webshop5

FakeTattoo.nl is een website waar je tijdelijke tatoeages kunt bestellen. Niet alleen kun je kiezen uit vele honderden kant-en-klare ontwerpen, je kunt deze ontwerpen ook aanpassen aan de door jou gewenste grootte en zelf tekst toevoegen.

Vind je niet wat je zoekt? Dan kun je zelfs je eigen ontwerp uploaden! Jouw eigen, unieke neptattoo wordt door ons op maat gemaakt, al vanaf 2 stuks.

Daarnaast kunnen zakelijke klanten ook bij ons terecht voor grote orders tatoos tegen aantrekkelijke prijzen. Neptattoos zijn een originele manier om jouw evenement, bedrijf of produkt onder de aandacht te brengen. Uw logo, tekst of ander ontwerp kan op (bijna) iedere gewenste grootte en oplage worden gedrukt.

VsTank.nl

logo_vstank

VsTank is een Chinese fabrikant van zeer natuurgetrouwe RC tanks. Hun focus ligt op hoge productkwaliteit en een hoge mate van detail op de modellen. Op www.vstank.nl vind je de VSTank Pro IR serie, wat staat voor infrarood. Deze tanks zijn dan ook uitgerust met een IR battlesystem waarmee je in je achtertuin een reallife computerspel creëert. De tanks schieten met infrarood en detecteren een treffer met een infraroodsensor. Na zes rake schoten is het game over en moet je de tank resetten. Dus als je een fan bent van World of Tanks: kom achter die computer vandaan, het is tijd voor echte actie!