Webwinkels

Hieronder volgt een kort overzicht van onze webwinkels.

Camerafilterstore.nl

Camerafilterstore.nl is een specialistische webshop in alle soorten, maten en merken camerafilters. Dit varieert van veel verkochte filters zoals UV-filters en polarisatiefilters tot meer specialistische filters zoals grijsverloopfilters of een ster-filter.

Ook vind je er macro voorzetlenzen en lensconverters, zonnekappen en allerhande andere accessoires voor de camera.

Loepenshop.com

Loepenshop.com

Loepenshop.com is een webwinkel boordevol loepen, van klassieke steelloupen en leesloepen tot leeslinialen, borduurloepen, zakmicroscopen en nog veel meer.

Deze loepen kunnen worden gebruikt voor lezen, navigeren, borduren, schilderen, verzamel-hobby’s en modelbouw. Maar ook voor de beroepspraktijk hebben we professionele brilloepen, veel gebruikt door (tand)artsen en chirurgen.

BonjourFoto.nl

BonjourFoto.nl

Op BonjourFoto.nl staat de fotostudio/videostudio centraal. Je vindt er alles op professioneel of hobbymatig een fotostudio te bouwen. Maar ook videomakers kunnen bij BonjourFoto terecht voor studiolampen, achtergronden, microfoons, statieven, enz.

Behalve voor ‘beeldmakers’ is de site erg toegankelijk voor ‘branchevreemde’ klanten: mensen voor wie foto/video niet het doel is, maar een middel. Zoals bedrijven die hun assortiment willen fotograferen, instructievideo’s willen opnemen, webinars geven of een professioneel Youtubekanaal willen opzetten.

BonjourFoto biedt producten met een zeer goede prijs/prestatie verhouding waardoor het een goed startpunt is voor iedereen die serieus met foto of video in een studio aan de slag wil.

Niet alleen vind je er heel veel producten, maar ook veel ‘how-to’ artikelen met duidelijke uitleg over studiofotografie, videografie en de toepassingen voor diverse artikelen.

GearCase.nl

GearCase.nl

GearCase.nl is een webwinkel boordevol vervoersoplossingen voor gevoelige apparatuur, instrumenten en kostbaarheden. Je vindt er beschermkoffers, cameratassen, camera rugzakken, laptop tassen, tables sleeves en meer.

De zeer scherpe prijzen maken dit assortiment zeer interessant voor iedereen die voordelig zijn bezittingen optimaal wil beschermen tijdens transport.

FakeTattoo.nl

webshop5

FakeTattoo.nl is een website waar je tijdelijke tatoeages kunt bestellen. Niet alleen kun je kiezen uit vele honderden kant-en-klare ontwerpen, je kunt deze ontwerpen ook aanpassen aan de door jou gewenste grootte en zelf tekst toevoegen.

Vind je niet wat je zoekt? Dan kun je zelfs je eigen ontwerp uploaden! Jouw eigen, unieke neptattoo wordt door ons op maat gemaakt, al vanaf 2 stuks.

Daarnaast kunnen zakelijke klanten ook bij ons terecht voor grote orders tattoos tegen aantrekkelijke prijzen. Tijdelijke tattoos zijn een originele manier om jouw evenement, bedrijf of product onder de aandacht te brengen. Je logo, tekst of ander ontwerp kan op (bijna) iedere gewenste grootte en oplage worden gedrukt.

Vele bedrijven en organisaties, groot en klein, nationaal en internationaal, gingen je al voor. Ons motto: dichter bij je doelgroep kun je je boodschap niet krijgen.

VsTank.nl

logo_vstank

VsTank is een Chinese fabrikant van zeer natuurgetrouwe RC tanks. Hun focus ligt op hoge productkwaliteit en een hoge mate van detail op de modellen. Op www.vstank.nl vind je de VSTank Pro IR serie, wat staat voor infrarood. Deze tanks zijn dan ook uitgerust met een IR battlesystem waarmee je in je achtertuin een reallife computerspel creëert.

De tanks schieten met infrarood en detecteren een treffer met een infraroodsensor. Na zes rake schoten is het game over en moet je de tank resetten. Dus als je een fan bent van World of Tanks: kom achter die computer vandaan, het is tijd voor echte actie!

MisterSlipper.nl

MisterSlipper is een webshop waar je slippers kunt bestellen in honderden knotsgekke, originele designs. Desgewenst kun je aan de ontwerpen ook je eigen foto’s en tekst toevoegen, maar je kunt ook je eigen slippers ontwerpen.

Handgemaakt met liefde in Groningen, levertijd 1-2 dagen, ook grotere/zakelijke bestellingen mogelijk. Alle designs zijn leverbaar in de maten 32 t/m 48.