BonjourFoto.nl

Uitgelicht: Linkstar SLK-8 Strobist-set

productpresentatie_slk-8

Deze universele strobist flitsaccessoire-set bestaat uit een adapter waarop je 1 van de 8 meegeleverde flitsaccessoires kunt plaatsen. De adapter is universeel en is voor vrijwel iedere cameraflitser gemakkelijk op maat in te stellen. De maximale breedte mag 85 mm zijn en de hoogte tussen 34 en 54 mm. Vrijwel alle gangbare modellen van Canon, Nikon, Sony etc. passen op deze set.

Bij de set zitten accessoires om het licht te spreiden, zoals de softbox, de globe-diffuser of de beauty dish, maar ook acecssoires om het licht te bundelen zoals de kleppenset, de conische snoot of de honingraat. Daarnaast zitten er nog 2 extra gekleurde inzetjes bij voor de beautydish (naast witte reflectie, heb je ook de keuze uit goud of zilver). De kleurfilterset maakt het geheel af.

Fotografie is spelen met licht en deze set heb je alle vrijheid!

Je vindt hem bij Bonjourfoto.nl: Linkstar SLK-8 Strobist-set 8-in-1

Tips

  • Wil je echt spelen met licht? Kijk dan eens naar een triggerset om je flitser niet vanaf de camera te ontsteken, maar op afstand af te laten gaan. Deze sets bestaan uit een zender en ontvanger: de zender plaats je op de camera en de ontvanger onder de cameraflitser. Zo kun je het onderwerp van opzij, van achteren of van boven belichten, wat veel natuurlijker werkt (het onderwerp lijkt minder “plat”) en je veel meer vrijheid geeft bij belichten.