BonjourFoto.nl

Nieuw: daglicht sets speciaal voor tattooshops

Nieuw in het assortiment is deze set met drie daglichtlampen, speciaal samengesteld voor serieuze tattoo artist.

Daglichtlampen-set voor Tattoo Shops
Daglichtlampen-set voor Tattoo Shops

Heb je een tattoo shop? En wil je perfecte kwaliteit leveren? Dan heb je goed licht nodig om goed te zien wat je doet! Er is geen beter licht dan daglicht. En deze daglicht-set geeft je precies dat! De kleurtemperatuur is 5500K, wat neerkomt op neutraal wit licht zoals op een bewolkte dag. Hierdoor worden kleuren zo realistisch mogelijk weergegeven.

Doordat de tattoo licht set bestaat uit drie lampen, zit je jezelf ook nooit in het licht en heb je weinig tot geen schaduw. Zo kun je precies wat je doet!

De set bestaat uit drie lampen, elk met 40W vermogen. Het zijn spaarlampen, dus de hoeveelheid afgegeven licht is 5x zoveel, dus 200 Watt per lamp. De lampen hebben een metalen reflector met zilverkleurige binnenkant, waardoor je een mooie lichtbundel met hoog rendement krijgt. De lampen kun je op het statief alle kanten op draaien en kantelen, dus je kunt het licht precies daar richten, waar je hebt nodig hebt. De statieven van de tattoo lampen zijn in hoogte bestelbaar van 82 tot 200 cm.

Onderdeel van deze unieke set is onze unieke service om de set naar smaak aan te passen. Als je één of meerdere statieven in deze set wilt vervangen voor bijv. een flexarm met klem, of een muurplaat voor muur- of plafondbevestiging, passen we de set graag voor je aan. Neem gerust contact op om je wensen door te geven.
We stemmen de tattoo lichtset af op jouw wensen zodat het optimaal in je tattoo shop past!

Je vindt de set hier: Daglichtlampen-set voor Tattoo Shops