BonjourFoto.nl

Nieuw: BonjourFoto Youtube Gamer-Kit Pro

Ben jij een gamer die regelmatig Youtube filmpjes maakt of livestreams via Twitch? Wil je je filmpjes heel eenvoudig een stuk professioneler maken?

Met deze Youtube Gamer-Kit Pro wordt dat heel makkelijk. Wanneer je jezelf goed belicht dan zien je Youtube video’s er direct veel professioneler uit. Daarnaast kun je met het opvouwbare greenscreen scherm de achtergrond vervangen of laten verdwijnen, precies zoals de meestbekeken Youtubers dit doen. Dus of je nou filmpjes maakt over FIFA, League of Legends of Minecraft – met deze set breng je de beeldkwaliteit van je video’s direct naar een veel hoger niveau.

Wat zit er bij deze Youtube Gamer-Kit Pro?

De set bevat een greenscreen / bluescreen achtergrondscherm van 200 x 150 cm. Deze is tweezijdig: aan de ene kant is hij groen en aan de andere kant blauw. Je kunt beide kanten gebruiken (zie hieronder bij “tips” voor wanneer je welke kant het beste kunt gebruiken). Bij het scherm zit een standaard waarmee je heb rechtop neer kunt zetten. Dit kan zowel horizontaal als verticaal. De standaard is ook in elke hoogte verstelbaar tot max 220 cm hoogte.

De verlichting bestaat uit twee softboxen met in elk een 40W spiraallamp. Dit is een spaarlamp, die vijf keer zoveel licht afgeeft als hij verbruikt (lichtopbrengst per softbox dus 200 Watt!). De kleurtemperatuur is 5500K, dit kun je vergelijken met neutraal daglicht op een bewolkte dag. Als je jezelf hiermee verlicht ziet het er dus heel natuurlijk uit, alsof het in een ‘echte’ videostudio is opgenomen.

De lampen zitten in een softbox van 50 x 50 cm. Deze zorgen voor een mooie spreiding voor een nog beter effect. Daarnaast moet er ook wat licht om jou heen vallen naar de achtergrond toe, zodat deze mee verlicht wordt. De softboxen hebben een slim paraplu-systeem waardoor ze snel op te zetten en op te bergen zijn.

De softboxen staan op statieven die je kunt afstellen op elke gewenste hoogte tot max 205 cm. Als je aan een bureau zit te gamen dan kun je naast je bureau zetten.

Wat is het grote voordeel van deze set?

Deze set hebben we speciaal samengesteld voor gamers. Je krijgt meer dan genoeg licht, maar ook niet veel te veel, zodat je niet betaalt voor iets wat je niet nodig hebt. We hebben goed gekeken naar de beste bang for your buck verhouding. Het is goed op elkaar afgestemd. Hierdoor hoef jij niet meer uit te zoeken wat bij elkaar past en ben je in één keer klaar. Kun je gewoon doen wat je leuk vindt: gamen, streamen en Youtuben.

Kenmerken

  • Alles wat je nodig hebt voor professionele Youtube gaming video’s
  • Speciaal op elkaar afgestemde set met combivoordeel
  • Genoeg licht voor 1-2 personen vanaf het middel
  • Werkt met alle camera’s
  • In hoogte verstelbare statieven, past altijd en overal
  • Professionele kwaliteit studio-apparatuur
  • 2 jaar garantie

Bestellen

Je vindt deze set hier: BonjourFoto Youtube Gamer-Kit Pro (Softboxen & Greenscreen Set)