Loepenshop.com

Op zoek naar een relatiegeschenk?

 

Wilt u uw klanten of relaties verrassen met een relatiegeschenk? Lees dan verder. Loepenshop.com kan u hierbij helpen. Een loep is niet alleen origineel, maar bovendien erg handig!

Relatiegeschenk

Een loep als relatiegeschenk!

 

Op menig bureau ligt een loep en in tegenstelling tot vele andere relatiegeschenken en gadgets, is een loep een gebruiksvoorwerp waar je naar kijkt!

Dit betekent maximale exposure voor uw logo.

Een loep kan worden gebruikt om uw producten te bekijken, maar kan ook symbool staan voor uw werkwijze. Als u graag nauwgezet werkt, symboliseert een vergrootglas de aandacht voor detail.

Welke loepen zijn geschikt?

In principe kan uw logo op alle loepen worden gedrukt, maar de hechting is het beste op kunststof of acryl delen (bijvoorbeeld de steel). Rubber en metaal zijn minder geschikt.

Wat kunt u afdrukken?

U kunt uw logo afdrukken, of een slogan, of bijvoorbeeld de URL naar uw website.

Het beste is om uw logo of tekst in 1 of 2 kleuren af te drukken. Na goedkeuring van de offerte kunt u uw tekst of logo opsturen. Eventuele haken en ogen aan het aangeleverde bestandsformaat kunnen we voor u oplossen.

Aantallen en levertijd

Een bedrukte loep is al mogelijk vanaf 20 stuks. De opstartkosten per opdracht zijn, onafhankelijk van aantal, € 35,- ex btw. Het afdrukproces neemt zo’n 2 weken in beslag. Houd bij grotere aantallen (100+) rekening met enige levertijd op de loepen, dit kan variëren van 1 tot enkele weken. Uiteraard zullen we u hierover vooraf informeren.

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Stuur een mail naar info@loepenshop.com  en vermeld daarin:

  • Uw bedrijfsgegevens;
  • In welke loep u geïnteresseerd bent;
  • Het gewenste aantal;
  • Wat u wilt afdrukken

U krijgt dan binnen 24 uur van ons een offerte met prijs en levertijd.