BonjourFoto.nl

Ontdek onze nieuwe achtergrondfoto’s op vinyl!

Bekijk onze compleet vernieuwde collectie fotoachtergronden op vinyl voor in je foto/videostudio! Vanaf vandaag kun je een fotostudio achtergrond met foto bestellen en daarbij kiezen uit vele honderden designs. Elk design kun je op 13 standaardformaten laten afdrukken (hier kan evt. van afgeweken worden).

Doelgroep

Deze doeken zijn ideaal voor iedereen met een foto- of videostudio. Het werkt makkelijker en sneller dan een greenscreen: hoewel je met een greenscreen de achtergrond later digitaal kunt bewerken, is dit niet altijd ideaal. Met name wanneer je onderwerp/model glanzende kleding draagt, gaat de groene kleur hierin weerkaatsen waardoor het erg moeilijk is om het greenscreen er goed uit te ‘chroma-keyen’. Een achtergrond met print werkt sneller en makkelijker.

Maar niet alleen in de studio zijn de doeken goed te gebruiken. Overal waar iets gedecoreerd moet worden met een sfeervolle achtergrond, zoals bijvoorbeeld etalages, komen onze studiodoeken van pas.

Prijzen en levering

Een fotoachtergrond in de afmeting 150 x 150 cm is al verkrijgbaar voor €49. Andere populaire afmetingen o.a. 150 x 200 cm (€69) en 250 x 200 (€109). De grootste maat is 300 x 300 (€179) maar groter is mogelijk. Ook kun je je eigen ontwerp opsturen zodat wij er een achtergronddoek van kunnen maken. De levertijd is ongeveer 3-4 werkdagen.

Gebruik

Je kunt de achtergrond ophangen aan een achtergrondsysteem. Standaard zit er boven en onder een zoom in het doek waar je de dwarsstang doorheen kunt steken. Door het gewicht van het doek hangt het mooi recht en kreukvrij. De doeken worden geleverd met een koker waar je het na gebruik weer omheen kunt rollen. Je kunt het vinyldoek schoonmaken met een vochtige doek. Het is UV-bestendig en gaat lang mee.

Inspiratie

Op onze site vind je honderden ontwerpen die kant-en-klaar te bestellen zijn. Maar we denken graag met je mee en kunnen afbeeldingen soms (kostenloos) aanpassen of de afmeting wijzigen.

Wat bijvoorbeeld mogelijk is, is om met twee doeken zowel een fake achtergrond als een fake ondergrond te maken. Denk aan een stenen muur met een houten vloer er onder. De overgang kun je maskeren met een simpele houten lat of gelakte plint (bouwmarkt).

fotoachtergrond_vinyl_900px