VsTank.nl

Nieuw: VsTank Pro serie RC battletanks op Vstank.nl

Vanaf heden kun je op www.vstank.nl terecht voor de RC tanks uit de VS Tank Pro serie. VsTank is een Chinese fabrikant van zeer natuurgetrouwe RC tanks. Hun focus ligt op hoge productkwaliteit en een hoge mate van detail op de modellen. Op www.vstank.nl vind je de VSTank Pro IR serie, wat staat voor infrarood. Deze tanks zijn dan ook uitgerust met een IR battlesystem waarmee je in je achtertuin een reallife computerspel creëert.

De tanks schieten met infrarood en detecteren een treffer met een infraroodsensor. Na zes rake schoten is het game over en moet je de tank resetten. Dus als je een fan bent van World of Tanks: kom achter die computer vandaan, het is tijd voor echte actie!

De VsTank Pro serie is gebouwd op schaal 1:24. De meeste tanks hebben een totale lengte van 42-46 cm. Uiteraard is de besturing proportioneel, kan de koepel draaien, de loop omhoog en omlaag en zijn de wielen individueel geveerd. Maar de VsTank bestuurbare tanks onderscheiden zich vooral door de volgende dingen:

  • Ready to run
  • Kant en klaar infrarood battlesystem voor echte veldslagen met max. 16 tanks!
  • Zeer natuurgetrouw en gedetailleerd
  • Beschikbaar in maar liefst 30 uitvoeringen in zowel moderne tanks als tanks uit de Tweede Wereldoorlog

Met name dat laatste is uniek. Andere merken hebben slechts een handvol modellen beschikbaar. VsTank heeft zeer veel verschillende uit twee tijdperken waardoor je veel verschillende scenario’s kunt naspelen. Meer info: Over VsTank Pro

lineup