BonjourFoto.nl

Nieuw: SS-D serie studioflitsers van Falcon Eyes

Falcon Eyes heeft een nieuwe serie flitsers geïntroduceerd als opvolger van de populaire SS-F flitsers. De nieuwe SS-D flitsers hebben dezelfde prestaties en hetzelfde vriendelijke prijskaartje, maar bieden een meer nauwkeurige instelbaarheid (1/16 tot full power) en een in- en uitschakelbare pieper.

Falcon Eyes SS-D StudioflitsersFalcon Eyes SS-D StudioflitsersFalcon Eyes SS-D Studioflitsers

De nieuwe flitser is vooralsnog verkrijgbaar in 200 Wattseconde-uitvoering in een set: de SSK-2200D. In de komende maanden komen meerdere uitvoeringen beschikbaar.

De SS-D flitsers zijn volledig compatible met andere flitsers uit de SS-serie: accessoires zijn uitwisselbaar, dezelfde triggersets kunnen worden gebruikt en de prijs-kwaliteitverhouding is wederom uitstekend. Het zijn lichte en compacte flitsers die ideaal zijn voor een mobiele fotostudio en door hun lage prijs een mooie instap in studiofotografie.

Bij de SSK-2200D worden uiteraard twee statieven, twee softboxen en aansluitmateriaal geleverd zodat je direct aan de slag kunt met je fotostudio. Eventueel kun je een triggerset erbij kopen om de flitsset helemaal draadloos aan te sturen (kijk hier voor meer informatie over welke triggerset bij jou past: Draadloos Flitsen Met Een Triggerset).