Loepenshop.com

Loepenshop.com breidt assortiment verder uit

Loepenshop.com, de online specialist in optische artikelen, heeft het assortiment verder uitgebreid met specialistische loepen en vergrootglazen. Voor iedere toepassing is wel een vergrootglas te vinden. Zo bestaan er speciale borduurloepen, juweliersloepen en hoofdloepen die aan een hoofdband worden gedragen. Er is zelfs een elektronische loep die het beeld vergroot op een TV kan weergeven.

Loepenshop produkten

Relatiegeschenken

Ook verzorgt Loepenshop.com levering en bedrukking van relatiegeschenken. Loepen zijn hiervoor zeer geschikt. Op menig bureau ligt een loep en in tegenstelling tot vele andere relatiegeschenken en gadgets, is een loep een gebruiksvoorwerp waar men letterlijk naar kijkt! Dit betekent maximale exposure voor een bedrijfslogo. Een loep kan worden gebruikt om uw producten te bekijken, maar kan ook symbool staan voor de werkwijze van uw bedrijf. Als u graag nauwgezet werkt, symboliseert een vergrootglas de aandacht voor detail.

Bedrukken

U kunt uw logo afdrukken, of een slogan, of bijvoorbeeld de URL naar uw website. Het beste is om uw logo of tekst in 1 of 2 kleuren af te drukken. Na goedkeuring van de offerte kunt u uw tekst of logo opsturen. Eventuele haken en ogen aan het aangeleverde bestandsformaat kunnen we voor u oplossen. Zo komen we altijd tot een mooi maatwerkresultaat.

Meer weten over een loep als relatiegeschenk? Kijk op loepenshop.com!