GearCase.nl

Explorer Cases: onverwoestbare beschermkoffers

Nieuw op GearCase.nl: Explorer Cases beschermkoffers. Deze koffers zijn vrijwel onverwoestbaar en mogen zich rekenen tot de beste beschermkoffers in de markt.

explorer_cases_promo_600

Waarom zijn Explorer Cases zo goed?

Explorer Cases worden volgens strenge eisen ontworpen en vervaardigd in Italië. Er is veel aandacht besteed aan design en ergonomie en er is een groot gamma aan accessoires verkrijgbaar.

Uitbreidbaar, aanpasbaar

De koffers bieden optimale bescherming doordat ze vocht- en waterdicht zijn, maar dus ook stofdicht. Dit maakt ze in zowel natte als droge omgevingen bruikbaar en betrouwbaar. De uitgekiende binnenkant biedt naar keuze een foam-set (plukschuim, op maat te maken), een divider, een tas of geen van allen. De koffers zijn namelijk ook leeg verkrijgbaar zodat u uw eigen oplossingen kunt inbouwen (100% maatwerk).

Altijd inzetbaar

De koffers beschikken over diverse strenge (militaire) certificaten en zijn altijd en overal betrouwbaar bij temperaturen tussen -33 en +90 graden Celsius. Het vrijwel onverwoestbare copolymer-polypropyleen is een soort lichtgewicht hars dat tegen alles bestand is, zelfs bijtende chemicaliën.

Explorer Cases. Keep it safe.

U vindt ze hier: Explorer Cases