Camerafilterstore.nl

B+W Käsemann Filters bij Camerafilterstore

Nieuw in het assortiment: de Käsemann polarisatiefilters van B+W.

De vermaarde Käsemann filters hebben nu de 8-laags MRC Nano-coating van B+W. Deze nieuwe coating verbetert de kleurweergave en geeft een zeer helder, sprankelend beeld met een hoog contrast. De MRC coating is bovendien water- en stofafstotend en zeer krasvast. Tot slot voorkomt de MRC-Nano-coating reflecties en ander ongewenste effecten.

nieuw_kasemann_pol

De Duitse filterfabrikant B+W geldt als één van ’s werelds beste fabrikanten van camerafilters. De Käsemann serie is hun ultieme serie professionele filters met de beste optische eigenschappen.

De Käsemann filters van B+W gelden als één van de beste filters ter wereld, maar ook als één van de duurste. Dat is niet voor niets: de filters worden met de hand verkit en vervolgens exact vlakgeslepen. De randen zijn verzegeld zodat vocht niet kan binnendringen. De Multi Resistant Coating (MRC) zorgt voor een optimale lichtransmissie en eenvoudige filterreiniging. Hierdoor heb je er gegarandeerd heel lang plezier van.

Het filter heeft een zeer dunne vatting waardoor het ook gebruikt kan worden bij fullframe camera’s en/of groothoeklenzen, zonder dat vignettering optreedt.