BonjourFoto.nl

15% korting op de Linkstar LFK-A sets!

lfk-korting_600

Om plaats te maken voor andere series flitsers, worden de LFK-A sets opgeruimd. Profiteer dus nu van 15% korting op de LFK-300A, LFK-500A, LFK-600A, LFK-750A en LFK-1000A!

Wat krijg je?

De sets bevatten twee professionele flitsers met een metalen behuizing. Ze hebben een Linkstar/Bowens accessoire-koppeling aan de voorkant, dus er passen heel veel accessoires op, zoals striplights, beautydishes, snoots, etc. De flitsers laden snel op dus je kunt snel achter elkaar door flitsen. Verder bevatten de sets uiteraard twee stevige statieven (max. hoogte 230 cm), twee reflectoren, een softbox (60 x 90 cm) en een flitsparaplu (diameter 100 cm). Met deze accessoires kun je het licht bundelen of spreiden om het precies naar je hand te zetten.

Wat kun je met deze sets?

Alle sets, hoe groot het vermogen ook, kun je terugschroeven – dus op weinig vermogen laten flitsen. Handig voor portretfotografie van dichtbij. Met de 300 Ws, 500 Ws en 600 Ws sets fotografeer je moeiteloos kleine en middelgrote groepen personen. Met de zwaarste sets (750 Ws en 1000 Ws) kun je grote groepen fotograferen zoals schoolklassen, voetbalelftallen. Maar ook grote voorwerpen zoals auto’s, meubilair. Je kunt er ook de zon mee “wegflitsen” door ze buitenshuis te te gebruiken in combinatie met een mobiele accu.

Waar moet je verder nog om denken?

De sets zijn compleet en out-of-the-box te gebruiken. Het is misschien wel handig om een triggerset mee te bestellen om draadloos te kunnen werken.

Wil je meer weten over studiofotografie? Kijk dan eens bij deze how-to’s:

Studiofotografie eenvoudig uitgelegd

5 tips voor het kopen van een flitsset

Hoe sluit ik een studioflitser aan?