BonjourFoto.nl

Nieuw: betaalbare teleprompter

De BonjourFoto BF-KM3 is een compacte, handige en zeer betaalbare teleprompter (autocue) die je filmpjes onmiddellijk naar een hoger niveau zal tillen. Het enige wat je nodig hebt is een camera, een tablet (iPad of soortgelijk), een lampstatief (zie onderaan) en een tekst om op te lezen!

Als je een filmpje inspreekt, of dat nou een presentatie is, instructievideo, review of wat voor tekst dan ook – zul je merken dat het heel moeilijk is om de tekst uit je hoofd te leren en deze in één keer vloeiend in de camera op te lepelen. Het kost veel tijd om het steeds overnieuw te moeten doen. Een teleprompter zorgt ervoor dat je de tekst makkelijk kunt oplezen en tegelijkertijd in de camera kunt kijken om contact te maken met je kijkers. Het ziet er immers erg raar uit wanneer je je publiek toespreekt en daarbij náást de camera kijkt.

Hiermee heb je altijd aan één take genoeg en gaat het in één keer goed. Dit soort teleprompters worden bijvoorbeeld ook gebruikt door nieuwslezers.

Kies zelf je camera en tablet

De teleprompter werkt met elke camera en elke tablet. De camera monteer je achter het glas, en de tablet leg je er voor (je kunt hem vastklemmen). Het glas weerspiegelt de letters van de tablet in hoog contrast, het is zeer duidelijk leesbaar en heeft een grote kijkhoek. De teleprompter kan gemonteerd worden op elk lampstatief of camerastatief, maar kies wel een stevig model. Bij het product vind je onderaan de pagina enkele suggesties.

De teleprompter wordt geleverd inclusief stevige transportkoffer.
Je vindt hem hier: BonjourFoto BF-KM3 Teleprompter (Autocue)